frappant nieuws
Het Zwarte Gat feest2019-7-14
Acht voorstellingen lang leefden we van de liefde, de goesting en nog zo van die dingen... en wat dan volgde was het zwarte gat! Nee, niets negatief, dan ken je het feestcomite van Frappant nog niet. Het werd een FEEST!

Met meer dan tien personen werd er vergaderd en voorbereid, nagedacht en afgesproken, gerekend en begroot, kortom er werd niets aan het toeval overgelaten. Op 4 juni in de vroege namiddag stonden we al klaar aan het SAC om alles klaar te zetten. Probleem: de grote zaal zou pas vrij zijn om half zes... even was het spannend, gelukkig kwam alles toch tijdig in orde.

Uiteindelijk waren we met 130 feestvierders. Iedereen kwam binnen in heuse circusstijl, velen hadden hun outfit aangepast. Hapjes en drankjes waren er voldoende voorzien. Circus zonder handen was ook vertegenwoordigd door Thibaut. Door hem werd ons duidelijk hoe waardevol het circusgebeuren kan zijn voor jongeren met problemen in Brussel en Palestina.

We zongen ons feestlied en mensen werden bedankt, er werd gelachen en geapplaudisseerd. Er was zelfs een kleine muzikale quiz om te bewijzen dat we onze liedjes nog kenden. Daarna was er tijd en plaats om een praatje te maken. De sfeer was optimaal. Nog een drankje, een zoet of hartig hapje... voor elk wat wils. Met bijzondere dank aan alle bakkers en dessertenmakers, allen vrijwilligers uit het koor die het lekkers meebrachten.

En dan de afwas en de opruim, vele handen maakten het werk licht. Ook dank aan allen die ondersteuning boden ivm zaal, muziek, techniek, achter bar, opbouw en opruim... Wat een luxe om met zo'n krachten samen te werken.

Velen hebben laten horen dat ze hebben genoten van de mooie avond. Wij in elk geval ook, als gelukkige mensen gingen we naar huis.

Ons besluit: we zullen doorgaan...

Lief Van Ocken, namens het feestcomite