frappant nieuws
Hier ziet u de meest recente nieuwtjes van Frappant:

16 maart Ringdag Provinciehuis2024-3-25
Op deze dag van de Grote Verbinding vonden we tussen foto's, maquettes, mappen en documenten over de Oosterweel, ook een foto van...Frappant!

Klusdag Centrum Kauwenberg 16 maart 20232024-3-24
Verschillende koorleden gingen op zaterdag 16 maart mee klussen in Centrum Kauwenberg vzw. Schilderwerk, kabelgoten installeren, kelder opruimen ... er is altijd wel wat te doen. Op 23 september 2023 werd de poort en ook al wat ramen onder handen genomen door enkele koorleden. Het bestuur en de medewerkers van Kauwenberg wil Frappant hartelijk danken voor de hulp en de steun.


Wommelgem 3 februari2024-3-22
Sfeerbeeld!

3 februari Brieleke Wommelgem2024-3-22
Op uitnodiging en als benefietoptreden voor WSM bedoeld, was Frappant te gast in CC Brieleke te Wommelgem. In dit nieuwe CC stonden we tallig en kleurrijk op het prachtige podium, voor een uitverkochte zaal. Velen kwamen opdagen om WSM, (het vroegere Wereldsolidariteit) te steunen met o.a. een sterke werking in Bangladesh. Naar Bangladesh, daar gaan tenor Frank en sopraan Mia naar toe met een groep Vlamingen op initiatief van Okra, WSM en GK ( een werking voor gezondheidszorg voor de noodlijdende bevolking). Een aantal liederen uit het repertoire van straatliederen stond op het programma. De opbrengst bedroeg ongeveer 2500€, een bedrag dat naar WSM gaat. Het was een hartverwarmende en sfeervolle avond!


Foto Ringland, 11 december 20232024-2-1
Op de repetitie van december kwam er een fotograaf van RINGLAND, de gekende burgerbeweging die de ring rond Antwerpen helemaal wil overkappen. Ringland wil het samenleven en de gezondheid van de Antwerpenaren vergroten. Ze gebruiken foto’s die in groepen gemaakt worden in hun digitale campagne die uitmondt in een groot slotmoment op 29 mei 2024. Om zo aan onze (toekomstige) verkozenen het draagvlak voor de overkapping te tonen: Heel Antwerpen kiest Ringland!
Bijlage: slide102_solidariteitskoor_frappant-klein.png
Toon archief