frappant nieuws
Hier ziet u de meest recente andere nieuwtjes:

Uitnodiging concert Resolut2024-9-25
Wereld- en solidariteitskoor Resolut staat binnenkort weerom op de planken en het zou tof zijn om jullie dan te kunnen ontmoeten. We willen jullie hiertoe hartelijk uitnodigen op ons komend concert: Mycorrhiza. Je vindt hierover meer info in de bijlage of via www.resolut.be


Overlijden Zus Van Noten2024-8-27
Zus (Maria) Van Noten, zus van Hilde Van Noten is overleden. De anciens zullen zich haar nog herinneren, want ze heeft een lange tijd meegezongen bij Frappant. Hierbij kan je de rouwbrief lezen.


Overlijdensbericht ex-tenor Guido Peeters2024-5-17
We ontvingen het overlijdensbericht van Guido Peeters, ex-tenor van Frappant. Velen onder jullie zullen hem niet meer gekend hebben, maar Guido was een gedreven Frappant-zanger die altijd bereid was om te helpen.



Bijlage: afscheidsviering_guido_peeters.pdf


Wim en Hugo onderweg voor onderzoek2024-4-18
Pieter Van Vlierbergen, schoonzoon van Denise Goossens (sopraan) is in 2019 op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.
Haar echtgenoot Hugo stapt, samen met een vriend, te voet 825km, naar Compostella vanaf St Jean Pied.
Deze staptocht is ten voordele van de KULeuven leerstoel,door Pieter opgericht, voor onderzoek naar glioblastoma (een agressieve aandoening in de hersenen).
Hierbij de link voor verdere info: https://onderzoek.help/


Octopus Symfonisch Koor2024-3-18
Kathleen Boeckx (dwarsfluit orkest Frappant) zingt mee in het koor dat hieronder wordt vermeld. De data en verdere info vind je hieronder. Warm aanbevolen! Binnenkort zingen we 3 keer de indrukwekkende Vespers van Rachmaninov: 24 maart - Mechelen 6 april - De Haan 7 april - Turnhout Alle info & tickets: http://www.octopusensembles.be/concert/rachmaninov-vespers




Toon archief