frappant nieuws
Hier ziet u de meest recente andere nieuwtjes:

Overlijdensbericht ex-tenor Guido Peeters2024-5-17
We ontvingen het overlijdensbericht van Guido Peeters, ex-tenor van Frappant. Velen onder jullie zullen hem niet meer gekend hebben, maar Guido was een gedreven Frappant-zanger die altijd bereid was om te helpen.Bijlage: afscheidsviering_guido_peeters.pdf


Wim en Hugo onderweg voor onderzoek2024-4-18
Pieter Van Vlierbergen, schoonzoon van Denise Goossens (sopraan) is in 2019 op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.
Haar echtgenoot Hugo stapt, samen met een vriend, te voet 825km, naar Compostella vanaf St Jean Pied.
Deze staptocht is ten voordele van de KULeuven leerstoel,door Pieter opgericht, voor onderzoek naar glioblastoma (een agressieve aandoening in de hersenen).
Hierbij de link voor verdere info: https://onderzoek.help/


Octopus Symfonisch Koor2024-3-18
Kathleen Boeckx (dwarsfluit orkest Frappant) zingt mee in het koor dat hieronder wordt vermeld. De data en verdere info vind je hieronder. Warm aanbevolen! Binnenkort zingen we 3 keer de indrukwekkende Vespers van Rachmaninov: 24 maart - Mechelen 6 april - De Haan 7 april - Turnhout Alle info & tickets: http://www.octopusensembles.be/concert/rachmaninov-vespers


Gospels for peace2024-2-21
Isa Bekers (s)zingt mee met dit gospelkoor. Van harte aan te bevelen! Zie bijlage.

Amici koor Mozart concert2023-8-27
Het Amici Vocaal Ensemble zal op zondag 22 oktober 2023 om 15u. in de kerk Sint-Jozef, Rerum Novarumlei 24 te 2930 Brasschaat, een Mozart Concert brengen. Alle inlichtingen vinden jullie op de flyer in bijlage. 2 Frappantleden zingen hierin mee: Annemarie Heesen (alt) en Kathleen Boeckx (orkest). Warm aanbevolen.
Bijlage: amici_koor_mozart_brasschaat.pdf
Toon archief