frappant nieuws
Hier ziet u de meest recente nieuwtjes van Frappant:

Een Frappant en Resolu(u)t concert2017-10-10
Dat was de titel van het dubbelconcert dat Event-ueel op 7 oktober organiseerde in de kerk op Linkeroever. Met een daverend Vierde Wereldlied, gebracht door 160 zangers en ondersteund door de 450 toeschouwers, werd het concert afgesloten. Het was een orgelpunt op een geslaagd optreden van Resolut en Frappant, elk in hun eigen stijl. Er waren achteraf dan ook alleen maar lovende woorden te horen! Een foto-reportage vind je terug op de website van ANNA3.

Zangdag 2017-9-26
Zaterdag 23 september stond de wekker vroeg. Om 9u 's morgens verzamelden we in het Sint-Anneke Centrum op Linkeroever voor onze zangdag. Zo'n 115 koorleden namen deel en kregen tekst en uitleg bij drie nieuwe liederen, die we nadien in stemgroepen aanleerden. We picknickten onder een stralende zon, en na de middag sloten de muzikanten bij het koor aan. Afsluiten deden we met heerlijke wafels van Bea, waarvoor dank!

Toonmoment Frappilie2017-5-29
Een warme oproep om op zondag 11 juni om 11.30 uur het vijfde toonmoment van ons familiekoor Frappilie bij de wonen. Dit gaat door in de zaal van het Neerland. Frappilie zingt ten voordele van Esiabonsocial, een vzw die verschillende projecten ondersteunt in Ecuador.
Bijlage: toonmoment_juni_2017.pdf


Hart boven Hard2017-5-9
We waren met niet zo veel maar we zongen voor een koor van 120. En ze zullen het gehoord hebben...

Herinnering aan hart boven hard2017-5-7
Hartverwarmende dag beleefd in Brussel! Schone bende frappant volk...
Toon archief