frappant nieuws
Hier ziet u de meest recente nieuwtjes van Frappant:

Toonmoment Frappilie2017-5-29
Een warme oproep om op zondag 11 juni om 11.30 uur het vijfde toonmoment van ons familiekoor Frappilie bij de wonen. Dit gaat door in de zaal van het Neerland. Frappilie zingt ten voordele van Esiabonsocial, een vzw die verschillende projecten ondersteunt in Ecuador.
Bijlage: toonmoment_juni_2017.pdf


Hart boven Hard2017-5-9
We waren met niet zo veel maar we zongen voor een koor van 120. En ze zullen het gehoord hebben...

Herinnering aan hart boven hard2017-5-7
Hartverwarmende dag beleefd in Brussel! Schone bende frappant volk...


25 maart 2017: Optreden Symbiose2017-4-10
Met 90 op het podium en 150 mensen in de zaal; dat wordt ambiance! En liefst op zijn Afrikaans want het optreden was toch bedoeld als benefiet voor een vzw die ijvert voor de integratie van Afrikanen in de Belgische samenleving. Tijdens de pauze een film van een theaterstuk dat opgevoerd wordt in Benin om jongeren er van te weerhouden om de oversteek naar Europa te doen. Ook een gelegenheid om enkele nieuwe liederen uit te proberen...¦ en er moet inderdaad nog wat aan geschaafd worden... maar we hebben gelukkig nog een goed jaartje om daar aan te werken!

zangdag 22/102016-10-24
In stilte groepjes van 6 vormen; dat bleek de zwaarste en moeilijkste opdracht voor onze zangdag. Om 9 uur was de stuurgroep en andere vrijwilligers al druk in de weer om tafels en stoelen op te stellen om de meer dan 120 zangeressen, zangers en muzikanten in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen in 't Werkhuys in Borgerhout. Eerst de stem wat opwarmen, dan in stemgroepen en aansluitend enkele kennismakingsactiviteiten (zie hoger). Boterhammetjes eten en na de middag liet het voltallige koor en de muzikanten horen hoe 'De weverij' en de mannen met 'De stalen boor' klonken. 'Ale brider', 'Erdelezi' en 'Hapana Kutchoma' rondden deze zangsessie af. En we eindigden met koffie en cake.Toon archief